szolgáltatások

KOMPLEXTERÁPIA

“Vigyázz a testedre, mert az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

Szolgáltatások

Masszázsterápia

Egy masszázs nem csak az egész testre, hanem az idegrendszerre, a keringésre, a nyirokrendszerre és a pszichére is jótékony hatással van.

Kineziológia

A kineziológiai oldások hatására  egész más életszemléletet kapsz, mert másképp kezdesz gondolkodni, pozitívan változol és változik körötted a Világ is…

Reflexológia

A talpreflexológia csaknem 6000 éves múltra tekint vissza, azt már az ősi egyiptomi gyógyászatban is használták.

Köpölyözés

A köpölyözés az egyik legrégebben alkalmazott gyógyító módszer. Elterjedt volt az ősi Kínában, Görögországban és Rómában is, de mindig fellelhető volt a magyar népi orvoslás részeként is.

Gépi nyirokmasszázs

A gépi nyirokmasszázs rendszeres és tudatos használata védőoltás a keringési betegségekkel szemben.

Fülakupunktúra

Fülreflexológia egy olyan eljárás, amely bizonyos pontokat tű nélkül kezel a fülkagylón, a test állapotának felmérése és gyógyítása céljából.

Bach-virágterápia

A Bach-virágeszenciák – a többi természetes orvossághoz hasonlóan – nem a tüneteket vagy a betegséget kezelik, hanem az egyén érzelmi állapotának kiegyensúlyozásával érik el hatásukat.

Halpedikűr

Természetes és kíméletes formája a láb, illetve a kéz kényeztetésének és ápolásának, ami veszélytelen, biztonságos és 100 %-ban bio kezelési forma.

Body Space gépek

A Body Space egy innovatív technológia, fitnesz gépek kombinációja vákuum és infra berendezéssel, melyek fokozzák a fizikai állóképességet, feszesítik a bőrt, edzik az ereket.

hatékony stresszkezelés

Komplexterápia - Massage for you

Fontos, hogy a mai rohanó világban foglalkozzunk önmagunkkal, testünkkel, lelkünkkel. Ha fordítunk magunkra elég figyelmet, akkor könnyebben kezeljük a mindennapi stresszt, megpróbáltatásokat.

Masszázsterápia

Egy masszázs nem csak az egész testre, hanem az idegrendszerre, a keringésre, a nyirokrendszerre és a pszichére is jótékony hatással van. Oldania kell blokkokat, és rendszeres használatával egy általános, jó állapotba kell hozza a Vendéget.

4300 Ft-tól

Kineziológia

A kineziológiai oldások hatására  egész más életszemléletet kapsz, mert másképp kezdesz gondolkodni, pozitívan változol és változik körötted a Világ is, változnak személyes kapcsolataid, és az önmagadhoz való viszonyod, véleményed is…

12.000 Ft -tól
Reflexológia

Reflexológia

A talpreflexológia csaknem 6000 éves múltra tekint vissza, azt már az ősi egyiptomi gyógyászatban is használták. A talpon több, mint 70.000 idegvégződés található. Így a test függőleges, vízszintes övezeti zónái, és a szerv zónái megtalálhatóak a talpon is.

7.000 Ft -tól

Köpölyözés

Hatásosságát több ezer évnyi tapasztalat igazolja. Napjainkban a köpölyözésnek elsősorban kiegyensúlyozó hatást tulajdonítanak, mely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a vér- ill. a nyirokáramlást, így a méreganyagoktól is könnyebben szabadulhatunk meg.

5.500 Ft - tól
Köpölyözés
gépi nyirokmasszázs

Gépi nyirokmasszázs

A gépi nyirokmasszázs rendszeres és tudatos használata védőoltás a keringési betegségekkel szemben. Sajnos a statisztikákból tisztán kiolvasható, hogy a halálozások számának 50-55 %-át teszik ki a keringési megbetegedések okozta halálozás.

De mi ennek az oka? 2013-ban, – szintén a statisztikák alapján -, elmondható, hogy egy átlagos ember napi lépésszáma 10.000 felett volt, míg ma átlagosan 2.000.

3.500 Ft - tól

Fülakupunktúra

A fülakupunktúra során az agyidegekkel gazdagon hálózott fülkagylóba hajszálvékony tűket helyezünk, amik kiválóan alkalmazhatóak feszültségoldásra, hangulatjavításra, alvászavarokra, fájdalom- és gyulladáscsökkentésre, allergiára, vese, máj, légúti és emésztőszervi panaszokra. Mindkét eljárás alkalmas betegségmegelőzésre, diagnosztizálásra, gyógyításra.

4.500 Ft - tól
fülakupunktúra
Bach virágterápia

Bach-virágterápia

A Bach-virág tanácsadás beszélgetésen alapul. Ilyenkor a kliens elmeséli a tanácsadónak, hogy hogy érzi magát, mi jár a fejében, az élet milyen területén akadnak nehézségei. Ez körülbelül 60-90 percet vesz igénybe. Amennyiben az érzések nehezen azonosíthatóak, segítségül hívható az erre a célra készített tesztsor, vagy kártyák is.  Majd a beszélgetés végén a tanácsadó összeállít egy 30ml cseppentős üvegben, a kliens érzelmi állapotának megfelelő egyéni keveréket, amit ő hazavisz magával.

7.000 Ft - tól

Halpedikűr

Természetes és kíméletes formája a láb, illetve a kéz kényeztetésének és ápolásának, ami veszélytelen, biztonságos és 100 %-ban bio kezelési forma. Nem csak a szépségiparban, de a természetgyógyászatban is használják, elsősorban ekcéma, és pikkelysömör tüneteinek kezelésére.

3.000 Ft - tól
Halpedikűr
body space edzés

Body Space gépek

A Body Space egy innovatív technológia, fitnesz gépek kombinációja vákuum és infra berendezéssel, melyek fokozzák a fizikai állóképességet, feszesítik a bőrt, edzik az ereket. Jelenleg ez az egyik leghatékonyabb módszer a narancsbőr mérséklésére is. A felgyorsult keringés miatt a bőr és a bőr alatti szövetek feszesebbé válnak. Az edzés, a vákuum és az infra együttes használata fokozza a szövetek vérellátását és intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat.

3.500 Ft - tól
Special Offer

Az "énidő" fontossága

Alapgondolatom, hogy érzelmi szinten kell kiegyensúlyozottnak lenni, ebben hatékony segítséget nyújt az általam kínált kineziológiai kezelés. Azonban jó ha ezt kiegészítjük egy-egy testre ható terápiával, pl. köpölyözéssel, masszázzsal. Így kevesebb idő alatt jobb eredményt érhetünk el. A kreatív technikák segítik a megfelelő agyműködést, a jobb és bal agyfélteke összehangolt működését. E mellett jó kikapcsolódási lehetőséget is nyújtanak.