Termékek

1–12 termék, összesen 13 db

Komplexterápia termékcsalád

Természetgyógyászként fontosnak tartom, hogy ne csak a táplálkozással bevitt méreganyagokkal foglalkozzunk, hanem az egyéb utakon a szervezetbe belépő feldolgozhatatlan anyagok mennyiségét is csökkentsük.

Termékeink 100% természetes, válogatott minőségű növényi olajokat, vajakat és illóolajokat tartalmazó natúrkozmetikumok. A termékekben BIO minősítéssel rendelkező illóolajok felelnek a kiemelkedő illatélményért, és hatásért. Emellett a fitoterápia, és az aromaterápia alapjait figyelembe véve, segítik a szervezet öngyógyító folyamatainak működését. Hasznosulása többrétű, komplex. Ápolja a bőrt, termékenként más-más problémacsoportra összpontosítva segíti a szervezet és a psziché optimális működését. A termékek saját recept alapján, független gyógyszerész és vegyész segítségével készültek.  Az említett egészségügyi-szakmai kontrollfolyamatok teljes dokumentációja telephelyünkön – az ellenőrzésre jogosult szakmai hatóságok számára – megtekinthető. A szükséges engedélyekkel rendelkezünk. A termékcsalád magas minőségét Both Tímea, drog és toxikológiai laboráns, holisztikus arckezelő terapeuta szavatolja.

Miért jobb a gyertya, mint egy hagyományos krém?

A kanócot meggyújtva, a termék a meleg hatására megolvad. A meleg olaj a pórusokat kitágítja, így a hatóanyagok felszívódása hatékonyabb és gyorsabb folyamat. Nem utolsó sorban pedig a meleg olaj nyugtató hatású, kellemesebb érzést biztosít, akár a masszázs, akár a mindennapi testápolás során.

Természetesen 3 termékünk balzsam formájában is kapható, hogy a termékek minél szélesebb kínálatot nyújtsanak. A gyertyák is használhatóak balzsam formájában is, meggyújtás nélkül. Azok a kéz melegétől is hamar megolvadnak, és azonnal felhasználhatóak.