komplexterápia

Rólam

Komplexterápia

Saját történetem

“Vigyázz a testedre, mert az egyetlen hely, ahol élhetsz.”
Magyariné Kiss Ilona
Természetgyógyász | Kineziológus | Reflexológus

Egy átlagos, pénzügyben-és munkaügyben dolgozó nőként találkoztam először a természetgyógyászattal. Szükségem volt rá, testileg, és lelkileg is. Egészen addig nem tudtam elképzelni, hogy változtassak az életemen. Igazából nem is gondoltam, hogy változásra van szükségem. Azonban ez a Világ hamar elvarázsolt engem. Azok az emberek, akikkel találkoztam ezen a területen, nagy hatással voltak rám. Nem volt kérdés, hogy közel a 35. évemhez, gyökeresen megváltozik az életem.

Az események felgyorsultak az életemben, egészségügyi, majd természetgyógyász végzettséget szereztem. Az első szakvizsgámat 2018-ban tudhattam magaménak, mint reflexológus. Ekkor már elmélyültem a masszázsok világában is, ugyanebben az évben köpölyöző terapeuta szaktudással is gyarapodtam. A tanulás az életem része volt mindig, és az érdeklődésem továbbvitt a kineziológia irányában. Több év, és három kineziológiai ág megismerése után kineziológus, majd fülakupunktúrás addiktológiai szakvizsgát tettem.

Szerettem volna valami komplex helyet létrehozni, ahol a többség megtalálhatja azt, amire szüksége van. Így született meg a KOMPLEXTERÁPIA, mely a mai napig folyamatosan bővül, fejlődik. Minden, ami itt megtalálható, én magam is használom. Hitelességem záloga ez.

A hívatásomon kívül érdeklődöm a képzőművészet iránt, ez a hobbym. Rendszeresen festek, rajzolok.

Illetve nem utolsósorban, köszönöm a férjemnek, és két gyermekemnek a támogatást, mellyel segítik, hogy azt csináljam, amit szeretek!

Vizsgáim

Galéria