Szolgáltatások

Body Space Gépek

Body Space gépek

A Body Space egy innovatív technológia, fitnesz gépek kombinációja vákuum és infra berendezéssel, melyek fokozzák a fizikai állóképességet, feszesítik a bőrt, edzik az ereket. Jelenleg ez az egyik leghatékonyabb módszer a narancsbőr mérséklésére is. A felgyorsult keringés miatt a bőr és a bőr alatti szövetek feszesebbé válnak. Az edzés, a vákuum és az infra együttes használata fokozza a szövetek vérellátását és intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat. Fokozza a vérkeringést, javítja a nyirokrendszer működését, csökkenti az ödémát. A méreganyagok és a lebomlott zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik.
Segíti az endorfintermelést, ezáltal csökkenti a stresszt.
Késlelteti az öregedési folyamatokat, az infravörös sugarak serkentik a kollagén termelődést, így a bőr feszesebb lesz.
A gép paramétereit (vákuum erősség, gyorsaság) a gép szabályozza és minden vendégnek egyénileg lehet beállítani. Használata nincs életkorhoz vagy kondícióhoz kötve, kezdőtől a haladó szintig mindenkinek ideális.
Felhasználóbarát. Érintő képernyője gyors hozzáférést, szabad irányítást és állandó szabályozhatóságot biztosít.
Az edzés után javasolt a gépi nyirokmasszázs, mely segíti a még ki nem ürült salak-és méreganyagokat a kiválasztó szervrendszer felé továbbítani, illetve lelazítja a megterhelt izmokat, pihenteti a testet. A gépi nyirokmasszázsról a későbbiekben olvashattok az oldalamon.

Gépeink

A Body Space Vacu Therm Fekvőbicikli egy modern fitnesz eszköz. Kifejezetten ajánlom azoknak a vendégeimnek, akik gerinc és hátfájástól szenvednek, jelenleg még nagy súlytöbblettel rendelkeznek, vagy csak egyszerűen szeretik a fekvőbicikli nyújtotta kényelmet. Használata közben nincs terhelés a gerincen és az ízületeken.
Edzés közben tönkölyhéj hengerpárnát illesztek a derékhajlatba, ami gyengéden masszírozza a testet. A tönkölyhéj párna rendszeres használata nagymértékben csökkenti vagy megszünteti az ízületi fájdalmakat, enyhíti a reumás tüneteket, valamint a krónikus gyulladásokat. A tönkölyhéj töltet nagyon jól alkalmazkodik minden testhelyzethez, optimálisan támaszt alá, így teljesen ellazítja az izmokat. Nyugtató, fájdalomcsökkentő, gyógyító hatását magas kovasav tartalmának köszönheti, mely a kötőszövetekbe hatolva fejti ki hatását.

A Body Space Vacu Therm Futópad egy nagy teljesítményű professzionális eszköz, napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépe. Míg a fekvőbicikliben 4x100W-os infra lámpák vannak, addig a futópadban 6x150W! Ha igazán hatékony edzésre vágysz, ezt neked találták ki. Sportolók számára is tökéletes kiegészítő. Versenyre készülőknek a legjobb és leggyorsabb szálkásító, fogyasztó módszer.


Kinek nem ajánlott a gépek használata:

 • nagyon alacsony, vagy magas pulzus,
• szívbetegség,
• asztma,
• epilepszia,
• terhesség,
• operációk után 4-6 hétig,
• daganatos betegségek esetén,
• csípő vagy térdprotézis esetén,
• aktív porckorongsérv esetén…

Beni sikere a gépeinkkel

Amennyiben kérdésed van, felveheted a kapcsolatot velünk messengeren, e-mail-en, vagy akár telefonon keresztül. Amennyiben a telefont nem vesszük fel, kérem, várj türelemmel, mindenkit visszahívunk a lehető legrövidebb időn belül.

Vendégeim tapasztalatai

” Pár nappal a kezelés után már érezhető a pozitív változás! Nagyon sokat segített a kineziológiai kezelés. A párom is észrevette, hogy lényegesen jobb lett köztünk a kapcsolat.”
~ Liza

” Köpölyözés után a pozitív változás azonnal érezhető volt. Melynek hatása hosszú távon megmaradt. Nem csak a hátproblémáim múltak el, hanem a közérzetem is javult. Mindenkinek ajánlom!
~ Niki

” Egy kineziológiai kezelés után a gyermekem szárnyal, rá sem ismerni. Nyitott a barátkozásban, önálló és az iskolában is jobban teljesít. Hálásan köszönöm! “
~ Véda

” Nyirokmasszázs kezelések után a bőrömön jelentkező hibák, pl. narancsbőr enyhültek. A lábamon jelentkező rendszeres vizesedés elmúlt. E mellett a testsúlyom is csökkent, aminek nagyon örülök. Azóta is odafigyelek a rendszeres vízfogyasztásra, amit ajánlottál.”
~ Kata

” A bach- cseppek hatására jobban alszom, nem vagyok annyira fáradékony, a közérzetem jelentősen javult.”
~ Ildi

“Vigyázz a testedre, mert az egyetlen hely, ahol élhetsz.”