Szolgáltatások

Bach-virágterápia

A Bach-virágterápiáról

A Bach-virágeszenciák – a többi természetes orvossághoz hasonlóan – nem a tüneteket vagy a betegséget kezelik, hanem az egyén érzelmi állapotának kiegyensúlyozásával érik el hatásukat. A terápia megalkotója Dr. Edward Bach, angol orvos, bakteriológus és homeopata volt. Az 1900-as évek elején Londonban élt, majd vidékre költözött, ahol meghatározta azokat a Bach-virágokat, amelyek képesek helyreállítani a kibillent lelkiállapotot, ezzel megelőzve betegségek kialakulását vagy a már kibillent állapot helyreállítását.

Bach-virág tanácsadás

A Bach-virág tanácsadás beszélgetésen alapul. Ilyenkor a kliens elmeséli a tanácsadónak, hogy hogy érzi magát, mi jár a fejében, az élet milyen területén akadnak nehézségei. Ez körülbelül 60-90 percet vesz igénybe. Amennyiben az érzések nehezen azonosíthatóak, segítségül hívható az erre a célra készített tesztsor, vagy kártyák is.  Majd a beszélgetés végén a tanácsadó összeállít egy 30ml cseppentős üvegben, a kliens érzelmi állapotának megfelelő egyéni keveréket, amit ő hazavisz magával. Ez körülbelül 3 hétre elegendő mennyiség, ajánlottan napi 4*4 cseppet kell fogyasztani belőle. Akut probléma esetén 2-3 nap múlva, míg személyiséggel összefüggő problémák esetén 3 hét múlva várható pozitív változás. A Bach-cseppek nem allergizálnak, és bármilyen terápia kiegészítéseként szedhetőek. Ellenjavallata, és negatív mellékhatása nincs.

A Bach-virágcseppek nagy segítséget nyújtanak:

 • tanulási nehézségek esetén, vizsgák előtt
 • iskoláskorú gyerekek esetében az iskolában megjelenő, vagy a korhoz köthető problémák kezelésére
 • életcél, életpálya megtalálásában
 • önbizalomhiány esetén
 • türelmetlenség megszüntetésében
 • várandósság, és a szülés támogatására
 • „leszokás” esetén
 • depressziós tünetek megjelenésekor, pesszimizmus esetén
 • traumák, sokkok, pánik oldásakor
 • különböző félelmek megszüntetésében
 • mentális fáradtság megszüntetésében
 • és még sok egyéb esetben is…

A nyugodt alvásért

 

Egy vendégem alvásproblémákról számolt be. Én a Bach-virágcseppeket ajánlottam elsősorban neki. Az alvásproblémák miatt a napjai feszülten teltek, minden kisebb problémára agresszíven reagált. A helyzet már Őt is zavarta. A cseppek rendszeres szedése során panaszai enyhültek. A cseppeket azóta is folyamatosan szedi, az egyéni keverékének összetétele azonban problémáktól függően változik. 

Vendégeim tapasztalatai

” Pár nappal a kezelés után már érezhető a pozitív változás! Nagyon sokat segített a kineziológiai kezelés. A párom is észrevette, hogy lényegesen jobb lett köztünk a kapcsolat.”
~ Liza

” Köpölyözés után a pozitív változás azonnal érezhető volt. Melynek hatása hosszú távon megmaradt. Nem csak a hátproblémáim múltak el, hanem a közérzetem is javult. Mindenkinek ajánlom!
~ Niki

” Egy kineziológiai kezelés után a gyermekem szárnyal, rá sem ismerni. Nyitott a barátkozásban, önálló és az iskolában is jobban teljesít. Hálásan köszönöm! “
~ Véda

” Nyirokmasszázs kezelések után a bőrömön jelentkező hibák, pl. narancsbőr enyhültek. A lábamon jelentkező rendszeres vizesedés elmúlt. E mellett a testsúlyom is csökkent, aminek nagyon örülök. Azóta is odafigyelek a rendszeres vízfogyasztásra, amit ajánlottál.”
~ Kata

” A bach- cseppek hatására jobban alszom, nem vagyok annyira fáradékony, a közérzetem jelentősen javult.”
~ Ildi

“Vigyázz a testedre, mert az egyetlen hely, ahol élhetsz.”