komplexterápia

Szolgáltatások

Kineziológia

Minden embernek vannak olyan problémái, amin változtatni szeretne, de valamiért mégsem megy. A stressz ott van a mindennapokban, egyre nagyobb méreteket öltve, egyre fiatalabb korban…Aztán egyszer csak felbukkannak a betegsége.
A betegségek a test üzenetei. Testünk először kisebb jelek, fájdalmak formájában üzen nekünk, hogy valami nincs rendben. Ha ezekre a jelekre nem figyelünk, akkor egyre nagyobb fájdalmakkal, krónikus betegségekkel próbál üzenni. Ezen tünetek okainak megfejtésében is segít a kineziológia, izomtesztek, különböző korrekciók, és a tükörtechnika segítségével.

Bach-virágterápia

A Bach-virágeszenciák – a többi természetes orvossághoz hasonlóan – nem a tüneteket vagy a betegséget kezelik, hanem az egyén érzelmi állapotának kiegyensúlyozásával érik el hatásukat. 

Reflexológia

​A talpreflexológia csaknem 6000 éves múltra tekint vissza, azt már az ősi egyiptomi gyógyászatban is használták. A talpon több, mint 70.000 idegvégződés található. Így a test függőleges, vízszintes övezeti zónái, és a szerv zónái megtalálhatóak a talpon is. Ha egy szerv túlterhelt, alul- vagy felülműködik, a talpon apró grízszerű lerakódások „göbök” jelennek meg.

Köpölyözés

Napjainkban a köpölyözésnek elsősorban kiegyensúlyozó hatást tulajdonítanak, mely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a vér- ill. a nyirokáramlást, így a méreganyagoktól is könnyebben szabadulhatunk meg..

Masszázs

Természetgyógyászként azt a véleményt képviselem, hogy a masszázsnak nem csak az egész testre, hanem az idegrendszerre, a keringésre, a nyirokrendszerre, és a pszichére is jótékony hatásúnak kell lennie. Oldania kell a blokkokat és rendszeres használatával egy általános, jó állapotba kell hozza a Vendéget.

Gépeink

A Body Space egy innovatív technológia, fitnesz gépek kombinációja vákuum és infra berendezéssel, melyek fokozzák a fizikai állóképességet, feszesítik a bőrt, edzik az ereket. Jelenleg ez az egyik leghatékonyabb módszer a narancsbőr mérséklésére is. A felgyorsult keringés miatt a bőr és a bőr alatti szövetek feszesebbé válnak. Az edzés, a vákuum és az infra együttes használata fokozza a szövetek vérellátását és intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat. Fokozza a vérkeringést, javítja a nyirokrendszer működését, csökkenti az ödémát.

Vendégeim tapasztalatai

” Pár nappal a kezelés után már érezhető a pozitív változás! Nagyon sokat segített a kineziológiai kezelés. A párom is észrevette, hogy lényegesen jobb lett köztünk a kapcsolat.”
~ Liza

” Köpölyözés után a pozitív változás azonnal érezhető volt. Melynek hatása hosszú távon megmaradt. Nem csak a hátproblémáim múltak el, hanem a közérzetem is javult. Mindenkinek ajánlom!
~ Niki

” Egy kineziológiai kezelés után a gyermekem szárnyal, rá sem ismerni. Nyitott a barátkozásban, önálló és az iskolában is jobban teljesít. Hálásan köszönöm! “
~ Véda

” Nyirokmasszázs kezelések után a bőrömön jelentkező hibák, pl. narancsbőr enyhültek. A lábamon jelentkező rendszeres vizesedés elmúlt. E mellett a testsúlyom is csökkent, aminek nagyon örülök. Azóta is odafigyelek a rendszeres vízfogyasztásra, amit ajánlottál.”
~ Kata

” A bach- cseppek hatására jobban alszom, nem vagyok annyira fáradékony, a közérzetem jelentősen javult.”
~ Ildi

“Vigyázz a testedre, mert az egyetlen hely, ahol élhetsz.”